NATACIÓ
Esports 30/01/2014

El nedador Ian Thorpe, en rehabilitació per depressió i abús d'alcohol

L'australià ha iniciat un procés de rehabilitació en un hospital de Sydney, segons explica el diari local 'Herald Sun'

Efe
1 min
Ian Thorpe, en una imatge d'arxiu / TWITTER @IanThorpe

MadridEl nedador australià Ian Thorpe, posseïdor d'11 títols mundials i guanyador de 9 medalles olímpiques, ha iniciat un procés de rehabilitació en un hospital de Sydney per combatre l'abús d'alcohol i la depressió que l'acompanya des de fa anys, ha informat aquest dijous el mitjà local 'Herald Sun'.

Familiars del nedador han explicat al diari de Melbourne que Thorpe, de 31 anys, "està sent vigilat per especialistes en la seva llarga i solitària batalla per assentar la seva vida després de la competició i el seu retorn fallit amb motiu dels Jocs Olímpics de Londres", encara que el centre mèdic i l'agent del nedador no han confirmat aquesta informació.

Thorpe, que la setmana passada va assistir com a públic a l'Open d'Austràlia, va reconèixer en la seva biografia publicada el 2012 haver patit durant anys una depressió que l'havia portat a pensar en el suïcidi. El nedador va explicar llavors: "He fet servir l'alcohol com una forma de lliurar al meu cap de pensaments horribles. Era la meva manera de gestionar els meus estats d'ànim".

stats