Rugbi
Esports 27/01/2013

Un segon temps impecable dóna el triomf a la Santboiana Seat contra el Getxo (33-13)

La primera meitat ha estat molt igualada, però els locals han trobat espais a la represa i han completat la quarta victòria consecutiva amb bonificació

Imatge del partit entre la Santboiana Seat i el Getxo

BarcelonaLa Santboiana Seat ha aconseguit una nova victòria a la Divisió d'Honor de rugbi, la quarta consecutiva –amb bonificació inclosa– contra el Getxo (33-13). Un triomf merescut, que s'ha gestat al segon temps, i que permet als de Sant Boi escalar fins la tercera posició de la classificació tot i tenir un partit menys.

El primer temps ha estat molt igualat. El Getxo, un equip fort en defensa, ha impedit que els locals poguessin agafar distància al marcador. Antonio Kirikiri, al minut 15, ha estat l'autor de l'única marca de la Santboiana en aquest període, mentre que els visitants han marxat al descans amb avantatge gràcies a dos cops de càstig (5-6).

Novament, la Santboiana ha tingut problemes en l'última línia de passada. Petits errors de precipitació que ha pogut compensar amb escreix a la segona meitat, on sí que ha trobat espais i oportunitats per rematar el partit.

Marc Puigbert (46') i Cyrus (62'), amb dues marques transformades, han donat un avantatge a la Santboiana que ja acabaria sent definitiu. El Getxo ha retallat distàncies poc després, però Mauro (69') amb una nova marca transformada –arrencant des de la línia de 22 del propi camp–, ha anul·lat qualsevol esperança visitant.

Era el quart assaig, que garantia la bonificació ofensiva per als de Lewis Williams, en un partit on malgrat l'expulsió temporal de Craig Lyons, els locals han estat superiors en les meles, una de les claus del partit.

Ja al límit del temps reglamentari, Hamish ha pogut fer una última marca, per situar el 33 a 13 al marcador.