BARÇA
Esports 09/06/2013

Iniesta: "Mourinho ha fet mal al futbol espanyol"

En una entrevista a 'El País', el manxec creu que pot millorar encara més el seu joc, tot i que admet que aquesta temporada ha ofert un nivell molt alt

Ara
1 min
Andrés Iniesta celebra el gol contra el Màlaga / ALBERT GEA / REUTERS

BarcelonaAndrés Iniesta ha reconegut en una entrevista a 'El País' que Mourinho "ha fet mal al futbol espanyol". "Als fets em remeto, però no em ve de gust parlar d'aquest personatge", ha afegit el jugador blaugrana. El futbolista de Fuentealbilla no creu que hagi arribat al seu millor moment professional, tot i que està convençut que aquesta temporada ha evolucionat les seves prestacions. "Un any més he tornat a millorar", ha sentenciat.

Iniesta ha admès que l'absència de Tito Vilanova ha sigut clau per entendre el que ha passat aquesta temporada a can Barça. "L'entrenador és el líder, el punt sobre el qual gira tot. L'opinió de l'entrenador és fonamental per marcar el camí. Tenim coses per millorar i serà més difícil, cada any és més complicat", ha explicat el manxec. Un aspecte clau per Iniesta és la voluntat d'aquesta plantilla per seguir marcant les pautes del futbol mundial. Malgrat el que va passar contra el Bayern, Iniesta considera que no s'acaba un cicle. "No es pot tirar a la brossa el que s'ha aconseguit durant aquest temps per una eliminatòria a la qual no arribem en les millors condicions. Ells van arribar en plenitud i ens van passar per sobre. Quan ho vam fer nosaltres i van dir 'que bons que són aquests' ens va agradar escoltar-ho, així que ara és just reconèixer que van ser millors i fins l'any que ve. Punt", ha detallat el migcampista.

stats