Moto3
Esports 14/06/2013

Isaac Viñales és el més ràpid en la segona sessió d'entrenaments lliures de Moto3 a Montmeló

El pilot català ha superat Àlex Márques per només deu mil·lèsimes, en una sessió amb regust català. Maverik Viñales i Álex Rins han acabat darrera

M.molina
1 min

MontmelóIsaac Viñales ha aconseguit el millor temps en la segona sessió d'entrenaments lliures de Moto3 del Gran Premi de Catalunya de Motociclisme. El pilot de Llançà ha girat a Montmeló amb un temps de 1:52.339, només deu mil·lèsimes més ràpid que Àlex Márquez, qui ha acabat segon. La sessió ha tingut un clar regust català, ja que els quatre primers classificats són nascuts al principat. A més, el cinquè ha estat el mallorquí Lluís Salom (que al matí havia estat el més ràpid, i ha sumat el millor registre absolut del dia).

La segona tanda d'entrenaments s'ha disputat sobre l'asfalt calent de Montmeló, en un divendres molt assolellat. Isaac Viñales ha aconseguit el millor registre en el penúltim gir, mentre que Márquez, que havia dominat la sessió en els darrers minuts, s'ha vist relegat al segon lloc.

Darrera seu han acabat Maverick Viñales -cosí d'Isaac- a una dècima, i Álex Rins a tres. El cinquè classificat ha estat el mallorquí Salom, a mig segon. Cursiosament, ell havia estat el millor al matí, amb un registre de 1:52.054 (a la tarda ha voltat en 1:52.857).

Els darrers entrenaments de la categoria petita del Mundial es disputaran aquest dissabte a les 9 del matí, mentre que la graella de sortida es decidirà a la qualificació de les 12.35.

stats