Volta a Catalunya
Esports 21/03/2012

Janez Brajkovic: "Ha estat el dia més dur de tota la meva carrera"

El guanyador de l'etapa reina, retallada per la neu ha assegurat que "si haguessim fet l'etapa sencera no l'hauria pogut acabar"

Albert Rabadan
1 min

RialpL'eslovè Janez Brajkovic ha declarat que acabava de viure "el dia més dur de tota la meva carrera". Segons el ciclista d'Astana, "des del primer port tan sols provàvem de seguir vius", en relació a la forta pluja que ja hi havia des de la Collada de Tosses, i ha afegit: "si haguessim fet l'etapa sencera no l'hauria pogut acabar".

Per Brajkovic, "abans de començar hauríem d'haver sabut que es podia retallar" per les condicions meteorològiques adverses que es preveien, "i així hauríem poder saber què fer". I és que l'eslovè assegura que "ningú sabia on s'havia col·locat la meta", per la improvitzada que s'ha col·locat després de retallar l'etapa.

Respecte l'espera tensa abans de saber la decisió dels jutges, el ciclista de l'Astana diu: "espero que em mantinguin l'etapa, però per la general no sé quiè passarà". Acaba: "m'agradaria tenir avantatge després d'avui per la general, però entenc que tothom ha patit molt".

stats