Fórmula 1
Esports 18/02/2011

Alguersuari: “Prefereixo fer uns entrenaments al costat de casa que no a Bahrain”

El pilot català de Toro Rosso ha estat provant el rendiment dels nous pneumàtics i s'ha mostrat satisfet després del primer matí de treball

Martí Molina
1 min

MontmelóEl pilot català de Fórmula 1 Jaume Alguersuari ha assegurat que veu amb bons ulls la possibilitat que el Circuit de Catalunya aculli els últims entrenaments de pretemporada, en el cas que la sessió prevista a Bahrain s'hagi de suspendre per la revolta popular. "Prefereixo fer uns entrenaments a Montmeló, al costat de casa, que no a Bahrain –ha dit el jove pilot de Toro Rosso–; millor que aquí no estaré enlloc".

En qualsevol cas, el català ha reconegut que el més important és "arribar a la primera cursa del Mundial preparats, entenent bé el pneumàtic i la nova reglamentació per al 2011".

Alguersuari ha començat la sessió d'entrenaments d'aquest divendres amb la pista molla, i ha provat el pneumàtic intermig, que ha dit que tenia un rendiment "bastant bo". Més tard ha provat el pneumàtic dur, que també li ha donat bones sensacions. "Hi ha bon feeling amb el cotxe", ha dit. Tot i això, ha explicat que l'objectiu de l'equip és "millorar el manteniment" de les gomes que subministra Pirelli per aquesta temporada. D'altra banda, i sobre el KERS i el nou aleró del darrere, el pilot assegura que "ja tenim una bona base".

stats