Futbol Català
Esports 15/03/2012

El porter Bayona viu una segona joventut a Palamós

El veterà futbolista, clau en la bona dinàmica actual del seu equip

Ara
1 min
Bayona

PalamósEl Palamós, amb moltes cares noves aquesta temporada, ha confiat part del secret de la seva millora recent dins el campionat de Primera Catalana a un futbolista de tota la vida, el porter Joan Bayona. Als seus 32 anys, l'experimentat capità palamosí és clau en la reacció de l'equip. Bayona suma 468 minuts sense rebre un gol a la seva porteria. Tota una assegurança de vida per l'equip, que no té altre objectiu que tornar a la perduda Tercera Divisió.

D'aquest objectiu no s'amaga el porter del Palamós. "Només per ser qui som ja estem obligats a pujar de categoria. Seria enganyar a la gent dir qualsevol altra cosa o afirmar que l'ascens no és una prioritat per nosaltres", afirma Bayona, qui creu que "dir i admetre això no és cap pressió. La pressió hi és sempre, a Segona B, Tercera o Primera Catalana. A la plantilla som tots conscients que juguem al degà de Catalunya i que vivim amb tota la seva història al voltant".

El porter, format a les categories inferiors del Palamós, suma la seva desena temporada al club en dues etapes, després d'haver passat per les files del Palafrugell i el Guíxols -també en dues ocasions- i el San Marcial. Des de l'any 2004, Bayona defensa el marc del degà de Catalunya, convertint-se en un dels homes amb més partits de la seva història i tot un mite en actiu.

stats