REUS DEPORTIU
Esports 04/08/2019

Joan Oliver es defensa de les acusacions de Clifton Onolfo

L'expropietari del Reus defensa Joan Laporta

T.p.
2 min
El màxim accionista del Reus fins ahir, Joan Oliver, que ha venut el club al fons inversor US Real State Invesment.

BarcelonaL'empresari Joan Oliver ha enviat als mitjans de comunicació un comunicat defensant-se de les acusacions del nord-americà Clifton Vance Onolfo, el màxim accionista del Reus. Onolfo va comprar el club a Oliver ara farà mig any, quan el club reusenc estava ofegat pels deutes a Segona A. Poc després, el Reus va ser expulsat de la competició i aquesta temporada no podrà jugar a Segona B, ja que Onolfo no ha pogut saldar els deutes necessaris.

El nord-americà va acusar Oliver d'haver-lo enganyat, mentint sobre el veritable deute del club abans de vendre'l. Oliver s'ha defensat així en el comunicat: "El seu discurs és radicalment fals, no respon en absolut a la veritat i no té cap altre objectiu que intentar distreure l’opinió pública tractant d’amagar un cop més el flagrant incompliment dels compromisos més essencials que van assumir el senyor Onolfo, els seus socis i el conjunt empresarial representat amb la meva persona el 20 de gener del 2019 en l'acord signat de compra de les accions del CF Reus".

Oliver ha aprofitat el comunicat per defensar Joan Laporta, que també va ser acusat per Onolfo. L'expresident del Barça havia sigut soci d'Oliver en el passat, però, segons aquest, Onolfo té "el poc seny de tractar d’involucrar públicament l’ajuntament de la ciutat i el senyor Joan Laporta culpabilitzant-los dels seus propis incompliments, i li interessa causar el màxim rebombori mediàtic possible". "He de reiterar que el Sr. Joan Laporta no ha gestionat mai el CF Reus Deportiu i la seva única actuació va ser la d’avalar, a petició meva i conjuntament amb la meva persona, un crèdit destinat a mantenir el club en competició de Segona A per a la temporada 2018/19. El senyor Onolfo sap que els seus gravíssims incompliments han suposat que tant el senyor Laporta com jo mateix estiguem ara per ara pagant personalment aquest crèdit".

Oliver conclou el comunicat afirmant: "Si el senyor Onolfo considera que hi ha hagut alguna mena d’actuació irregular per part meva, que presenti la corresponent denúncia davant els tribunals de justícia".

stats