FUTBOL
Esports 03/08/2019

El propietari del Reus assegura que l’equip jugarà a Tercera

N.g.
2 min
El propietari del Reus assegura que l’equip jugarà a Tercera

BarcelonaClifton Onolfo, propietari del Reus Deportiu, va assegurar aquest divendres en una roda de premsa convocada al bar de l’estadi després de tornar dels Estats Units que dilluns pagarà a la Federació Catalana de Futbol en metàl·lic els 30.000 euros perquè l’equip pugui jugar a Tercera Divisió. Així, Onolfo va dir que lluitarà per la supervivència del Reus “a Segona B o a Tercera”. El propietari del conjunt del Baix Camp va afegir, a més, que a la Federació Espanyola de Futbol hi ha dipositats 400.000 i 150.000 euros i que ha de ser l’administrador concursal qui decideixi què fan amb aquests diners, si satisfer el deute amb els jugadors del filial o bé fer algun altre pagament que encara estigui pendent.

Onolfo, que va donar explicacions acompanyat dels seus representants jurídics, David Peña i Fernando Araujo, va carregar contra l’anterior propietari del Reus Deportiu, Joan Oliver, i contra el seu soci Joan Laporta, assegurant que els van enganyar quan van fer la venda del club. “Gran part del mal ha sigut per culpa seva. No estem relacionats amb ells i actuarem en contra seva” va apuntar. Amb Oliver presidint el Reus, aquest club va pujar per primer cop a la seva història a Segona, però la darrera temporada va deixar de competir sancionat pels deutes que tenia. Deutes que han evitat que pugui jugar a Segona B aquesta propera temporada. L’Andorra ocuparà la plaça del Reus a Segona B.

De cara a la temporada vinent, el nord-americà, que va comprar el Reus ara fa mig any just abans que fos expulsat de la competició pels deutes de l’època d’Oliver, va assegurar que tenia aparaulats 26 jugadors, si bé, des que es va saber que jugarien a Tercera Divisió, aquesta xifra s’ha reduït a la meitat.

stats