Esports 28/03/2014

Joaquim Rodríguez: "L'última etapa de Barcelona serà dura"

El líder de la Volta a Catalunya sabia que Alberto Contador intentaria atacar

Efe
1 min

El català Joaquim 'Purito' Rodríguez ha assegurat aquest divendres, després de mantenir el liderat a la cinquena etapa de la Volta a Catalunya, que s'esperava l'atac del seu perseguidor, Alberto Contador, que no ha pogut reduir l'avantatge a la general.

El líder de la prova ha mantingut la distància de quatre segons amb Alberto Contador, que ha intentat, sense èxit, un atac a 10 quilòmetres de meta, així com en l'esprint final a meta. "M'esperava que Alberto Contador ataqués. Sabíem tots que anava a arrencar en l'últim port del dia", ha afirmat després de la cinquena etapa, entre Llanars i Valls, de 218 quilòmetres.

"Sempre tens preocupació per les bonificacions perquè els teus perseguidors et poden treure alguns segons que et poden perjudicar a la general, però aquest divendres sabia que em podien atacar en l'últim port del dia", ha explicat.

Joaquim Rodríguez s'ha mostrat cautelós sobre les seves opcions d'aconseguir la que seria la segona Volta a Catalunya. "L'última etapa de Barcelona serà una etapa dura", ha conclòs.

stats