MUNDIAL 2014
Esports 09/07/2014

Mor en un accident de trànsit al Brasil el periodista argentí Jorge 'Topo' López

Corresponsal de l''Sport' i l''As', va viure a Barcelona, on encara col·laborava en diferents projectes

Ara
1 min

BarcelonaEl periodista argentí Jorge 'Topo' López ha mort aquesta matinada a São Paulo, on treballava seguint l'actualitat de la selecció argentina.

López treballava a la ràdio 'La Red' i el diari esportiu 'Olé'. A més, era corresponsal del diari 'Sport' i l''As' a l'Argentina, ja que havia viscut molts anys a Barcelona. Col·laborador en mitjans catalans i espanyols, López era un dels periodistes que cada any participava en el projecte 'Relats solidaris de l'esport' amb causes benèfiques.

López anava en taxi cap a l'hotel on dormia quan a la cantonada entre l'avinguda Tiradentes i Barao de Mauá, a dos quarts de dues de la matinada, el taxi va ser colpejat per un cotxe que fugia de la policia, amb dos menors d'edat a dins, després d'un robatori. El periodista ha mort a l'acte. El taxista s'està recuperant en un hospital.

Casat amb la periodista del diari 'Marca' Verónica Brunati, López era bon amic de Lionel Messi, a qui havia entrevistat molts cops, i havia participat en el documental 'Messi', fet per Mediapro.

L'ARA s'uneix al dolor per la pèrdua de López, que va deixar un gran rècord entre la premsa esportiva catalana.

stats