Jocs Olímpics 2020
Esports 09/09/2013

José Luis Sáez: "La visió de l'esport que es projecta des d'Espanya ha de ser molt més innovadora"

El president de la Federació Espanyola de Bàsquet (FEB) i un dels principals opositors d'Alejandro Blanco analitza aquest dilluns la decepció de Madrid

àlex Gozalbo
1 min
José Luis Sáez

BarcelonaJosé Luis Sáez, president de la Federació Espanyola de Bàsquet (FEB) i un dels principals opositors d'Alejandro Blanco, president del Comitè Olímpic Espanyol (COE), analitza aquest dilluns la decepció de Madrid, que no acollirà els Jocs Olímpics del 2020.

"No estem davant d'un fracàs sinó davant d'una decepció, encara que una decepció més gran per les previsions tan optimistes que s'havien transmès abans de l'elecció", diu José Luis Sáez. "No és el moment de dictaminar les causes reals del resultat de la votació, és el moment de la reflexió", afegeix.

"Madrid ha de seguir apostant per l'esport, independentment de qualsevol consideració sobre la seva continuïtat en la cursa olímpica", opina el president de la FEB.

"Hi ha futur més enllà d'una decisió com la que va prendre dissabte el COI, sempre que la visió de l'esport que es projecti des d'Espanya sigui molt més innovadora -des de la competició fins a la integració passant per la transformació social, el divertiment- que converteixi l'esport en alguna cosa atractiva per als països i les empreses", explica.

stats