GIRONA FC
Esports 08/09/2019

Juan Carlos Unzué: “Estic content, però ja penso en el Cadis”

El tècnic del Girona ha valorat molt positivament el rendiment dels seus futbolistes

Jordi Bofill
2 min
Juan Carlos Unzué, entrenador del Girona

GironaLa segona victòria de Juan Carlos Unzué com a entrenador del Girona ha arribat vuit dies després d’aconseguir la primera. El navarrès no ha amagat la seva satisfacció: “Hem guanyat un dels rivals més complicats de la Lliga, no en tinc cap dubte. Estic més content per la victòria que pels set punts que tenim, i ja estic pensant en el Cadis, el pròxim rival i líder del campionat”. Tampoc que el gran protagonista ha sigut Cristhian Stuani, malgrat que l’uruguaià no ho pot fer tot sol encara que ho sembli. “Ha decidit el partit, sí, però amb l’ajuda dels altres deu companys. Tothom veu que Stuani marca, però hi ha molts moviments a cada jugada que ho faciliten. Sobretot amb el 4-3-3, els interiors han de tenir opcions de marcar. Hem de trobar el gol en altres futbolistes”.

Montilivi, després d’un any complicat en què només va guanyar tres partits, torna a somriure. L’afició, que ha tornat a omplir l’estadi, ha sigut exigent quan ha tocat ser-ho. “No hi ha millor medicina que els resultats. Ens ajuda que ens cridin l’atenció, perquè molts cops els entrenadors imaginem què ens demana el públic. Hi haurà fases en què ens tocarà defensar, perquè el rival t’ho exigeix. Fins i tot diré que ens vindrà bé, perquè tenim gent capacitada per fer transicions”. Unzué ha destacat les virtuts del col·lectiu. “Primer ens ha costat, però no ens han creat ocasions clares. La reacció m’ha agradat i quan t’avances, sempre et carregues d’autoestima. Hem sigut pacients i ens hem replegat quan ha tocat; sincerament, hem creat més opcions per guanyar”, ha afegit.

Sobre el paper de Borja, ha dit: “Proposem un joc que li faci arribar la pilota allà on destaca, i no en altres zones. El repte és que sigui protagonista, i està camí de ser-ho”. El Girona jugarà consecutivament a Cadis i a Almeria. “Ara és el moment de fer rotacions i demostrar que no només som un equip de tretze jugadors. Vull que tothom em demostri que pot jugar”, ha finalitzat Unzué.

stats