GIRONA FC
Esports 03/10/2019

Juan Carlos Unzué: “Espero que la gent confiï en els jugadors”

El Girona ja ha guanyat més partits a Montilivi (4) que en tot el curs passat (3)

Jordi Bofill
2 min
Juan Carlos Unzué, entrenador del Girona

GironaJuan Carlos Unzué s’ha mostrat satisfet amb el potencial exhibit pel seu Girona en la millor nit de la temporada. “Guanyar sempre és necessari, era un moment important”, ha explicat el navarrès, conscient de la vàlua dels tres punts en joc. “Hem fet un pas important perquè hem volgut jugar a camp rival. Ho teníem treballat, i hem sabut tancar el Deportivo a la seva àrea. Això sempre t’acosta al gol”. L’entrenador blanc-i-vermell ha evitat parlar de la confiança que li té l’afició. “No li puc demanar a la gent que confiï en mi, però sí que espero que confiïn en els jugadors. L’equip està en la lluita per la zona alta, i ara hem de donar-li continuïtat a Santander”, ha afegit.

“Gaudeixo veient com els jugadors em segueixen, veient les seves cares. Això és el que em fa ser entrenador. No podem estar pensant en què pot passar d’aquí vuit mesos. El dia a dia és el que ens ha de fer feliços”, ha continuat dient Unzué, que ha estat esbroncat per substituir Borja. “En la situació que estem, portar gairebé 8.000 persones és una gran notícia. El públic té dret a opinar tal com vulgui, jo el que intento és que l’equip funcioni. L’afició ve a veure l’espectacle i vol els millors, però a mi em toca pensar que diumenge juguem a Santander”. El Girona ha patit fins que no ha marcat el tercer. “Tenir dos gols de marge és una gran renda, però a vegades és enganyosa. Sempre estàs pensant que no et marquin perquè t’entren els dubtes. Hem anat a buscar el tercer, no ens volíem posar enrere, però s’ha de tenir en compte el desgast, perquè ha estat gran”, ha admès.

Els futbolistes blanc-i-vermells han interpretat a la perfecció el que demana el navarrès. “Els equips són estats d’ànim. No passàvem per la millor situació de confiança i ara potser estàvem prioritzant el fet de ser pràctics i efectius. No és només l’actitud, és tenir opcions de generar allà on ens interessa fer-ho. Volem fer mal als rivals, i l’agressivitat s’ha d’entendre des d’aquí, no des de la falta d’intenció”. A Montilivi ja s’han vist més victòries (4) que en tot el curs passat (3). “Ser forts a casa està molt bé, però també haurem de sumar punts a domicili. No m’agrada comparar, perquè el curs passat el Girona jugava a Primera i això és Segona. El que volem és que la gent que vingui i, a banda de tenir bons resultats, marxin satisfets amb la imatge”, ha finalitzat Unzué.

stats