GIRONA FC
Esports 11/10/2019

Juan Carlos Unzué: “No necessitem resultats d’aquí tres mesos, els necessitem ara”

El tècnic del Girona recupera Maffeo i Samu Saiz però perd Mojica i Jozabed

Jordi Bofill
2 min
Juan Carlos Unzué, entrenador del Girona

GironaEl Girona espera “continuar evolucionant”, tal com ha explicat el seu tècnic, un Juan Carlos Unzué reforçat després de lligar dos triomfs seguits importantíssims. “L’equip ha fet un pas endavant, però hem de seguir així i aprofitar aquesta dinàmica positiva”. El navarrès ha repetit alineació en els dos últims partits. “Hi ha hagut diferents condicionants, com les lesions, que ho han propiciat. Excepte Coris, Bueno i Oliván, tothom ha tingut el seu moment. El que volem és escollir els futbolistes que ens donin més rendiment a cada partit. És cert que els resultats diuen que ara ha anat bé, però l’actitud i el comportament de tots farà bo el vestidor”. Com a mínim, ha pogut aturar la irregularitat de l’inici. “Sempre dic que un resultat desfavorable no et fa entrar en crisi, però amb dos ja comences a tenir algun dubte... Afortunadament, no hem arribat a aquest punt. Hem tingut i tindrem mals moments, hem d’estar preparats. Però ara el que hem d’aprofitar és el moment que vivim”.

La xerrada entre futbolistes i cos tècnic que va tenir lloc fa dues setmanes ha tingut els seus fruits. “Tenim clar que el projecte és a curt termini i l’objectiu és clar però complicat. No necessitem resultats d’aquí tres mesos, els necessitem ara. I esperem tocar la tecla adequada que doni confiança”, ha admès Unzué, que reconeix el paper protagonista que ha de tenir el seu equip. “Hem de controlar el partit el màxim de temps possible, amb agressivitat i atreviment. Alternar un joc pausat amb un joc més directe és el que ens permetrà ser millors”. A Montilivi el Girona enllaça quatre victòries consecutives. “No podem pensar que contra l’Elx serà fàcil, perquè no ho serà. Segur que ens empenyen al nostre camp, disposen de moltes alternatives. Serà un partit vertical, de segones jugades, i haurem d’estar ben posicionats”.

Maffeo, Samu Saiz i Brian Oliván tornen a la convocatòria mentre que no hi seran Mojica, Jozabed i Calavera. “Estic content amb tothom, l’actitud als entrenaments és molt bona. Els equips tenen èxit si aquells que no juguen mantenen la seva ambició perquè els titulars no abaixin els braços. Volem controlar aquests detalls”, ha afegit. Per la seva part, Cristhian Stuani podrà jugar, perquè no viatja amb l’Uruguai. “Estem encantats, el volem sempre amb nosaltres. Si marxa, no és una cosa que ens vingui d’imprevist perquè ja sabem que tenim futbolistes que puguin anar a jugar amb el seu país. De fet, és bo que passi, perquè això vol dir que el seu nivell és alt”, ha dit, i ha donat la raó a Pacheta, el tècnic de l’Elx, que ha manifestat en les últimes hores que la Lliga s’hauria d’aturar també a Segona per donar “més prestigi” a la competició.

stats