Esports 08/10/2021

Jugar-te més que tres punts amb l’enemic número u

El Girona necessita guanyar a Lugo si vol sortir dels llocs de descens

Jordi Bofill
2 min
Míchel Sánchez, entrenador del Girona

GIRONASi la Lliga s’acabés ara, el Girona baixaria a la Primera RFEF perquè ha marcat menys gols que el Lugo, un dels traumes que el conjunt gironí ha tingut en l’època més recent, i a qui visita empatat a punts (16 hores, Movistar LaLiga). Però ni el campionat s'acaba ni l’equip de Míchel vol ser on és a final de curs. Això sí, les urgències ja han aparegut, i no hi ha res millor per rebel·lar-se que enfrontar-te a un dels rivals que en el passat et va ferir i que actualment ocupa la posició estratègica entre veure’s salvat o en descens.

L’entrenador del Girona envia un missatge contundent: “Tots tenim la sensació que capgirarem aquesta situació. Soc qui ha de posar la primera pedra, perquè jo marco el llenguatge i la idea, el futbolista obeeix el que dic. Tot el que passa al camp és responsabilitat meva i em fa pena, sobretot per a l’afició. Però és el que toca i ho afrontem”. Míchel, que recupera Pablo Moreno però no disposa de Juncà ni Calavera, reconeix: “No podem canviar-ho tot de la nit al dia, perquè des del primer dia treballem d’una manera concreta. A més, em sento incapacitat per fer coses que no sé fer. No penso trair-me ni anar en contra dels meus principis. El que vull és millorar el rendiment, i d’això no n'hi ha dubtes. Les incògnites arriben amb els resultats i pel fet que generem poca cosa”.

Els blanc-i-vermells encara no han sumat cap triomf a domicili aquesta temporada. “Si no aconseguim ser profunds, hauré de canviar jugadors, modificar posicions o sacsejar el sistema. Però no veig que ens hagin superat per l’estil, el que veig és que ens estem fent mal a nosaltres mateixos”.

stats