CURSES DE MUNTANYA
Esports 24/01/2015

Kilian Jornet no falla a Andorra i s'imposa en la segona prova de la Copa del Món d'Esquí de Muntanya

És la primera victòria de la temporada per a l'esquiador de la Cerdanya en disciplina individual, després de la desqualificació a la primera prova del circuit

Ara
1 min
Kilian Jornet / ISMF PRESS OFFICE

BarcelonaKilian Jornet no ha fallat en la segona prova de la Copa del Món d'Esquí de Muntanya, que s'ha disputat aquest dissabte a la localitat andorrana d'Arcalís. L'esquiador de la Cerdanya s'ha rescabalat, d'aquesta manera, de l'eliminació a la primera prova del certamen, en què va ser desqualificat per sortir-se del traçat.

El ceretà ha agafat el lideratge de la cursa des del principi. Al final, les condicions meteorològiques i de neu han estat òptims i no han alterat el desenvolupament de la cursa. Tan sols Robert Antonioli podia seguir el ritme de Kilian Jornet. Tanmateix, Jornet ha aguantat bé i s'ha acabat imposant. En canvi, el segon lloc a estat per al Xavier Gachet aconseguia superar al tram final Antonioli, que finalment ha estat tercer.

Amb aquest resultat, Kilian aconsegueix pal·liar la manca de punts soferta en la primera cursa i queda en bona posició de cara a les tres curses que resten fins al final de la Copa del Món de 2015.

Laetitia Roux, insuperable

En categoria femenina, no hi han hagut sorpreses i Laetitia Roux ha exhibit el seu domini. És el seu quart triomf en les quatre curses disputades en aquestes dues setmanes, el que la col·loca com a principal favorita en totes les categories.

La segona classificada ha estat la seva compatriota, la jove promesa francesa Axelle Mollaret, que de moment és l'única que s'acosta al nivell mostrat per Roux. En tercera posició ha arribat Claudia Galícia que segueix amb regularitat i suma un nou podi en el que portem de temporada, confirmant-se com una de les millors esquiadores de l'actualitat.

stats