FUTBOL INTERNACIONAL
Esports 08/02/2017

Philipp Lahm anuncia la seva retirada a final de curs

El comunicat del lateral ha sorprès el Bayern, que ha mostrat públicament el seu malestar

Ara
1 min
Philipp Lahm celebra la victòria contra el Wolfsburg

BarcelonaUn dels laterals més dominants d'Europa durant l'última dècada plega. Philipp Lahm ha anunciat aquest dimarts la seva retirada del futbol. Als 33 anys, el lateral dret del Bayern Munic diu prou i penjarà les botes al final de temporada. Així ho va admetre després del partit que el seu conjunt va disputar a la Copa alemanya contra el Wolfsburg, amb victòria d'1 a 0 per als de Carlo Ancelotti.

Segons diferents mitjans, a més, Lahm ha rebutjat l'oferta del club bavarès per continuar lligat al Bayern, en aquest cas a la direcció esportiva. El lateral pretén allunyar-se del futbol durant una temporada i prendre's un temps de màxima tranquil·litat després d'haver arribat al Bayern Munic l'any 1995. Aquest cap de setmana ha jugat el seu partit número 500 amb els bavaresos.

Tot i aquest idil·li, l'entitat s'ha mostrat molesta i sorpresa amb l'anunci del seu capità: "La seva conducta ens ha sorprès. Nosaltres vam oferir-li un lloc a la directiva del club, però ell ens va comunicar que no contemplava aquesta opció i que volia finalitzar el seu contracte aquesta temporada. Fins ahir, pensàvem que aquesta decisió la comunicaríem de forma conjunta", ha dit el president Karl-Heinz Rummenigge.

El màxim dirigent, però, ha deixat clar que Philipp Lahm és una llegenda dels de Munic. "És un dels jugadors més importants del Bayern des de fa més d'una dècada. Volem deixar ben clar que les portes del club sempre estaran obertes per a ell", ha afegit.

stats