DAKAR 2015
Esports 19/01/2015

Laia Sanz: "Sóc molt feliç. És un resultat que no hauria somiat mai"

La pilot catalana tornarà aquest dimarts a casa procedent de l'Argentina després d'acabar el Dakar en la millor posició d'una dona en la història del ral·li

Efe
1 min
Laia Sanz, amb Nani Roma i Rosa Romero / FELIPE TRUEBA / EFE

MadridLa catalana Laia Sanz, primera dona que acaba el Dakar en la novena posició, assegura que és "feliç" per un resultat que no havia somiat mai i reconeix que va deixar anar "alguna llagrimeta". "Sóc molt feliç per la carrera que he fet i per un resultat que no hauria somiat mai. Quan he arribat a la meta m'he abraçat a la meva gent i no he pogut evitar deixar anar alguna llagrimeta", comenta la de Corbera de Llobregat.

Laia Sanz tornarà aquest dimarts a casa procedent de l'Argentina, on ha participat al Dakar 2015 amb la seva companya Rosa Romero. "Les emocions són molt intenses quan arribes al final d'una prova tan dura, i el resultat fa que ho siguin encara més", ha afirmat.

Per la seva banda, Rosa Romero ha aconseguit acabar el Dakar per primer cop. "Estic molt contenta, és el resultat d'un treball ben fet de tot l'any. Cada any que venia sempre em passava alguna cosa i semblava que la carrera em perseguia. Pel que fa a la nostra forma d'afrontar les etapes, hem tingut un ritme molt segur, amb molta feina, esforç i tenacitat. Són molts dies amb la tensió de no fallar, de no voler caure i quan et veus aquí és un alliberament i t'acabes emocionant", ha comentat.

stats