BARÇA
Esports 30/06/2015

Laporta fitxa dos Rogers per al bàsquet

Aposta per Grimau de secretari tècnic i Esteller com a executiu

M.m.
2 min
Roger Grimau, Joan Laporta, Éric Abidal, Roger Esteller i Audie Norris durant l’acte d’ahir.

BarcelonaJoan Laporta continua apostant pels exjugadors del Barça i ahir va presentar oficialment Roger Grimau i Roger Esteller com les cares visibles de la secció de bàsquet en cas que guanyi les eleccions. Grimau, com a secretari tècnic, i Esteller, com a executiu de la secció, treballaran per “recuperar la identitat i aconseguir que la gent torni al Palau Blaugrana”, segons va dir l’encara precandidat.

“He estat molts anys al Barça, sé què vull i cap a on vaig. Tinc les idees molt clares. Tornar seria un somni”, deia Grimau. “Agraeixo la confiança dipositada de Laporta, i subscric les seves paraules -afegia Esteller-. És un projecte il·lusionant i hem de remar tots en la mateixa direcció. Tenim un llançament i l’hem de ficar”.

Serà un projecte sense grans canvis, almenys d’entrada. Laporta i Grimau van garantir la continuïtat de l’entrenador Xavi Pascual, i van afegir que “parlarien” amb Joan Creus, l’actual secretari tècnic, abans de decidir sobre el seu futur. “Conec bé el Xavi, sé com entrena i per a mi és un dels millors d’Europa -comentava Grimau-. I si tens un dels millors, no has de canviar. Aquest és el primer any sense cap títol i és precisament ara quan més confiança se li ha de donar”.

Acompanyats d’exjugadors de la secció, com Jordi Trias, Xavi Crespo i Lubos Barton, Joan Laporta també va presentar Audie Norris com a persona responsable del bàsquet base blaugrana, si bé en el cas del pivot nord-americà aquest acord no és ferm, ja que primer s’hauria de resoldre el contracte de Norris amb el Sevilla, on és actualment el segon entrenador.

A més, i per sorpresa, Laporta va anunciar que, en cas de guanyar les eleccions, retiraria la samarreta de bàsquet amb el número 14, el que duia Norris, conegut com a Atomic Dog, quan jugava.

En el marc de les seccions, Laporta ha mantingut el seu compromís de fer un nou Palau Blaugrana, però no pot fixar una data. “El nou Palau es farà segur, el que no sé és quan. Està en el marc del Nou Espai Barça i primer haurem de parlar-ne amb l’Ajuntament”.

stats