BARÇA
Esports 27/07/2021

“Laporta, Guardiola i Roures atacaven el Barça”

ARA
1 min
Un agent dels Mossos d’Esquadra al Camp Nou.

BarcelonaEl propietari d’I3Ventures, Carlos Ibáñez, va declarar el 20 de juliol com a investigat per possible corrupció entre particulars i administració deslleial arran de l’escàndol del Barçagate. En la declaració, a la qual ha tingut accés l’ARA, Ibáñez defensa que les referències a Joan Laporta, Pep Guardiola i Jaume Roures a les pàgines de Facebook del Barçagate tenien com a finalitat “controlar el mal reputacional” que aquestes persones feien al club perquè totes elles “l’estaven atacant”.

Ibáñez va voler posar com a exemple “el cas del senyor Roures” (fundador de Mediapro). “Ell deia que la gestió del club estava sent pèssima”, va dir l’investigat, que a través dels comptes de la seva empresa va mostrar que Roures “té sentències en contra per corrupció i, per tant, no sembla que tingui massa entitat moral”, va justificar.

Ibáñez també va assegurar que “en els 800 informes” que van remetre al club, a través de Jaume Masferrer, mà dreta del president Bartomeu, “es reportava absolutament tot el que es feia”. També va aprofitar per recordar que el Barça li deu “uns 200.000 euros” i que té “tota la intenció de reclamar-los”.

En la seva declaració, el propietari d’I3Ventures també va reconèixer contactes amb el Reial Madrid i l’Editorial Planeta, abans que amb el Barça, gràcies al contracte de cooperació signat el 2015 amb Telampartners.

stats