Copa Asobal
Esports 21/12/2011

Laszlo Nagy, una estrella d'handbol amb passat com a jugador de bàsquet

El capità del Barça Intersport, que aquest dimecres juga les semifinals de la Copa Asobal contra el Cuatro Rayas Valladolid, va dubtar quan era jove si dedicar-se al bàsquet

àlex Gozalbo / David R. Jover
1 min
Laszlo Nagy.

BarcelonaAquest dimecres comença la Copa Asobal a Lleó. La primera semifinal enfrontarà el Barça Intersport amb el Cuatro Rayas Valladolid (19 hores, Teledeporte). Com molts jugadors d'handbol, el capità del conjunt blaugrana, Laszlo Nagy, va dubtar quan era jove si dedicar-se al bàsquet.

Quan tan sols tenia 16 anys, Nagy va rebre una oferta per jugar a bàsquet d'un High School dels Estats Units. "De petit jugava a bàsquet perquè el meu pare era professional a Hongria. Vaig fer una concentració als Estats Units de dues setmanes amb la selecció hongaresa juvenil i el darrer dia em van oferir la possibilitat de quedar-me allà per a estudiar i jugar a bàsquet", assegura a l'ARA.

"Vaig pensar que encara era molt jove. A més, paral·lelament també jugava a handbol. Quan vaig tornar a Hongria només em vaig quedar amb l'handbol i aquella mateixa temporada ja vaig debutar amb el primer equip del Pick Szeged. Al cap de poc temps ja va venir el Barça a buscar-me", explica Nagy, que porta 12 temporades al Barça Intersport.

Nagy recorda com va reaccionar quan va rebre l'oferta blaugrana: "Vaig de que sí a l'instant, perquè ja vaig perdre una oportunitat i aquesta no la podia perdre".

La segona semifinal de la Copa Asobal la jugaran el Reale Ademar Lleó i el BM Atlètic de Madrid (21 hores, Teledeporte).

stats