Esports 17/10/2015

Laura Orgué, doble campiona del món de Vertical Race i Skyrace

Ara
1 min
Laura Orgué, doble campiona mundial

BarcelonaLaura Orgué ha signat avui doblet extraordinari en la Limone Extreme, última prova del calendari 2015 de les Skyrunning World Series. Orgué s'ha imposat en la Skyrace i la victòria li ha valgut coronar-se campiona de la Copa del Món de l'especialitat. Un títol que arriba tot just 24 hores després que Orgué es proclamés campiona de la Copa del Món de quilòmetre vertical, una disciplina de la qual és la gran dominadora mundial com certifica el que ha significat el seu quart títol.

Orgué ha completat el recorregut en 3 h 19 min. Amb la victòria confirmada, a l'atleta del Salomon Etixx només la separava del títol la nord-americana Megan Kimmel, que amb un tercer lloc es garantia el triomf, però Kimmel no ha tingut el dia.

"Estic molt contenta perquè al final s'ha confirmat la bona decisió de no córrer ahir perquè he aguantat molt bé. Vaig sortir pensant que havia de donar-ho tot, que era l'última cursa de la temporada, i m'he trobat bé des de la primera pujada", explicava la catalana.

stats