HANDBOL
Esports 05/10/2014

Lazarov: "Estem massa acostumats a guanyar fàcil"

El macedoni ha explicat que l'equip "necessita més partits com el d'avui"

Gonzalo Romero
2 min
Lazarov en la Super Globe / EFE

BarcelonaKiril Lazarov, minuts després del partit entre el Barça d'handbol i el Wisla Plock, ha analitzat la victòria de l'equip blaugrana en roda de premsa: "És una gran victòria. Ells són molt bons, pel que fa a plantilla i cos tècnic; per tant, podem estar satisfets".

El lateral, d'altra banda, ha explicat que l'equip necessita més partits com el d'aquest diumenge per seguir creixent: "Ens falten partits així. Aquest matx ens servirà i molt de cara al futur. Estem acostumats a guanyar fàcil, i dies com el d'avui ens ensenyen que les coses no són així", ha comentat.

El macedoni, tot i això, ha advertit que encara queda molt per fer: "Hem de seguir endavant i seguir creixent com a equip. Hem de treballar de valent, i agafar experiència dels partits de Champions", ha dit. "Aquesta sembla que és la millor Lliga de Campions dels últims anys; per tant, hem d'estar molt i molt bé en tot moment", ha afegit el golejador blaugrana.

Rodrigo Corrales, que va jugar a les categories inferiors del club català, ha explicat les sensacions que ha tingut sobre la pista: "He tingut la sensació de tornar a casa. He viscut molts anys a Barcelona, però ara estic a Polònia. Fins ara hi estic bé, però encara estic en període d'adaptació", ha comentat.

El tècnic del Barça, per la seva banda, s'ha mostrat "satisfet" del partit que ha fet la seva plantilla: "Estic molt satisfet del que he vist avui. Ens va molt bé tenir partits així. Hem patit, hem sabut gestionar el temps i el tempo del matx", ha comentat.

Pascual també ha parlat de l'exigent nivell d'aquesta Champions: "Aquesta Lliga de Campions és molt complicada; més del que la gent es pot arribar a imaginar. Els rivals tenen molta qualitat i molt nivell competitiu", ha dit. "Jugar a Polònia o a qualsevol altra pista no serà senzill", ha afegit.

stats