Esports 26/03/2016

L'Espanyol recuperarà el dorsal 21

El club l'assignarà a un jugador del filial a partir de la temporada vinent

Roger Requena
1 min
En els braçalets de capità de l'Espanyol hi apareixerà el 21 en honor a Jarque

BarcelonaEl 8 d'agost de 2009, Dani Jarque perdia la vida durant la concentració de pretemporada de l'Espanyol a Florència. L'etern capità blanc-i-blau ha estat des d'aleshores el protagonista de múltiples homenatges per part de la seva afició i del club que va començar a defensar des dels 12 anys.

Entre els detalls més significatius, l'emotiva ovació que brinda tot l'estadi espanyolista al minut 21, sagrat pel simbolisme que tenia aquell gran jugador. El club, a més de dedicar-li la porta d'accés al camp 21, la del seu dorsal, va decidir llavors retirar aquell número. La decisió, però, durarà fins a la propera temporada.

Segons ha anunciat l'Espanyol aquest dissabte, el club recuperarà aquest dorsal el curs vinent i l'assignarà "sempre" a un jugador del planter. "El club ha decidit que aquesta és la millor manera d'homenatjar el nostre etern capità", ha assegurat l'entitat en un comunicat on anticipa que, a partir de la temporada 2016-17, el '21' lluirà en el braçalet de tots els capitans dels equips del filial i, alhora, en la samarreta oficial d'un futbolista del planter que arribi al primer equip.

Amb aquesta iniciativa, l'Espanyol pretén que el 21 sempre recaigui "en algú de la casa i, per tant, que comparteixi l'estima i la passió per l'Espanyol que tenia en Dani Jarque". La normativa de la LFP obliga els clubs de Primera a utilitzar dorsals entre l'1 i el 25 per als jugadors dels seus primers equips, per la qual cosa els següents només estan disponibles per a jugadors del filial que puguin aparèixer al primer equip.

stats