FUTBOL
Esports 22/09/2017

L'Espanyol tanca un acord de patrocini amb la marca de roba xinesa Biemlfdlkk

El logotipus de l'empresa asiàtica anirà a la part frontal de la samarreta durant quatre partits

Roger Requena
1 min
Un exemple de la samarreta de l'Espanyol

BarcelonaL'Espanyol continua fent mercat a la Xina. El conjunt blanc-i-blau ha fet oficial el patrocini de la marca de roba, amb forta presència al mercat del golf, Biemlfdlkk. D'aquesta manera, en quatre partits la samarreta periquita portarà el logotipus d'aquesta empresa xinesa: serà en els partits contra el Deportivo i el Llevant al RCDE Stadium, i en les visites al Madrid i la Reial Societat. El pròxim 13 d'octubre es farà la presentació d'aquest acord. Segons el comunicat de l'Espanyol, Biemlfdlkk és una marca "líder" en roba casual.

Malgrat no s'hagi fet pública la xifra de l'acord, aquest repercutirà en prop d'uns 200.000 euros als comptes de l'Espanyol, que quantifica en uns 52.000 euros el valor del frontal de la seva samarreta en cada partit. Aquesta xifra se suma als 2 milions que Riviera Maya paga fins al 2023, als també més de 200.000 euros que hi sumarà Leadercf per quatre duels, al gairebé mig milió d'Innjoo, i al milió que pagarà Rastar, que mantindrà aquest actiu fins al gener, quan deixarà lloc a Riviera Maya. En total, així doncs, l'Espanyol ingressarà aquest curs gairebé 4 milions d'euros pels actius publicitatis de la samarreta del primer equip.

Aquestes quantitats, però, són el mínim que rebrà el club. En el cas que es classifiqui per Europa o assoleixi algun títol, les xifres augmentarien gràcies a quantitats variables pactades amb les diferents empreses.

stats