FUTBOL CATALÀ
Esports 23/06/2014

L'alcalde de Llagostera confirma que el club haurà de jugar fora de la vila

L'Ajuntament no pagarà per remodelar el camp i el Llagostera jugarà a Girona o Palamós

Ara
1 min
Els aficionats del Nàstic presents al Municipal de Llagostera dissabte durant el partit de la fase d’ascens  a Segona A.

BarcelonaL'alcalde de Llagostera Fermí Santamaria ha parlat al programa 'Esports en Xarxa' de La Xarxa de Comunicació Local, i ha afirmat que no es podrà remodelar l'estadi de la vila i per tant, el Llagostera, en el seu primer any a Segona A, haurà de jugar a Girona. "En el nostre programa electoral no tinc intenció de parlar de fer un estadi nou perquè és crear falses expectatives. Ara els alcaldes tenim l'obligació d'estar al costat de totes les famílies que ho passen malament. Tenim molt bon veïnatge, tenim Girona i Palamós. Si l'equip es manté a Segona A durant uns anys si que algú s'haurà de plantejar de fer un nou estadi".

Segons Santamaria, "és important que hi hagi un club a Segona A, és important que l'Ajuntament li faci costat en tot moment, però també és molt important que la gent que tenen dificultats puguin minimitzar el que estan passant i patint. Arribar a Segona A ha estat un motiu d'alegria i satisfacció. Els petits també sabem fer coses. Per petit que sigui el camp, al camp són onze contra onze. És una recompensa a la lluita dels últims anys, amb il·lusió i amb molta humilitat".

Sobre els incidents amb aficionats del Nàstic, amb creuament de declaracions, Santamaria ha dit que "el que més greu m'ha sabut és que hi ha hagut moments que semblava que com que nosaltres som de poble i tenim un camp de futbolín, no podíem disfrutar d'un dia de festa. El Llagostera ha demostrat que per petit que siguis també pots ser feliç".

stats