SEGONA DIVISIÓ B
Esports 01/11/2012

El Llagostera agraeix al públic que va patir la pluja contra el València amb un partit de lliga de portes obertes

El partit de lliga d'aquest diumenge contra l'Oriola serà gratuït i podrà acollir unes 2.000 persones, ja que encara no s'han desmuntat les graderies supletòries

Ara
1 min
21.30 h. La Isabel i l'Oriol observen com ha canviat el camp. S'ha acabat un dia esgotador, però dimarts encara queden coses per fer. Bona nit / DAVID BORRAT

LlagosteraEl club gironí ha comunicat que "El Llagostera vol donar les gràcies als socis, aficionats, veïns i públic d'arreu de Catalunya que va recolzar l'equip sota la pluja i en una situació logística a estones incòmode convidant tothom a assistir al Llagostera-Oriola de franc. El recinte, a més, encara disposa de grades per a més de 2.000 espectadors.

Les cadires i grades supletòries instal·lades pel partit de Copa del Rei contra el Valencia seguiran al seu lloc dins el Municipal fins al proper dilluns. Aprofitant la situació i considerant l'aiguat que va patir el públic el passat dimarts, la junta directiva de l'entitat ha decidit obrir les portes del seu recinte de franc, a tothom, per veure l'encontre d'aquest diumenge corresponent al campionat de lliga de Segona B on l'Oriola visitarà terres gironines"

Així doncs, més de 2.000 persones podrien ubicar-se còmodament en aquest nou partit aprofitant els seients que encara hi ha als gols, tribuna i lateral del Municipal. El partit es juga diumenge a les 17 hores. El Llagostera va jugar per primer cop contra un club de Primera aquesta passat dimarts, quan va perdre 0-2 amb el València sota una forta pluja. El club presidit per Isabel Tarragó va preferir jugar a casa i no a un estadi més gran, amb unes graderies supletòries.

stats