Esports 15/05/2016

El Llagostera segueix fort a casa amb un triomf davant el Còrdova (1-0)

René Roman celebra el gol de Jesús Imaz

BarcelonaEl Llagostera ha guanyat el Còrdova (1-0) al Nou Municipal de Palamós. Amb aquesta victòria sumen sis partits a casa sense perdre, un triomf que coincideix amb les festes del poble.

El Còrdova ha sortit més fort però els homes d'Oriol Alsina han mostrat més maduresa en el joc i s'han avançat en el primer quart d'hora de partit. Jesús Imaz ha marcat després de driblar Brimah Razak, el porter. A la primera part els cordovesos han tingut ocasions clares per fer l'empat però René Roman i la falta d'encert ho han evitat. A la segona part el partit ha seguit en la mateixa línia i el Llagostera ha suat de valent per deixar la porteria a zero.

Aquests tres punts escurcen la distància entre el Llagostera i l'Almeria. Entre andalusos i llagosterins hi ha un punt de diferència gràcies a la remuntada de l'Osca contra l'Almeria (2-1).