Futbol Català
Esports 27/04/2012

El Lleida tanca un acord amb Barnaball per captar jugadors amb projecció dins el futbol professional

Els organitzadors realitzaran proves de nivell als interessats

Ara
1 min
Acord amb Barnaball

LleidaEls joves futbolistes que vulguin fer-se un nom i una trajectòria dins el futbol professional tindran la possibilitat de passar per les files del Lleida Esportiu en el camí de la seva carrera esportiva. L'entitat blava i el grup Barnaball han arribat a un acord per realitzar proves a l'estil 'draft' als interessats a donar el salt futbolístic. L'esdeveniment tindrà lloc en dues fases, una de caire provincial i l'altra de nacional i internacional, amb un grup especial d'escollits per a aquesta ocasió.

La fase provincial tindrà lloc els dies 11 a 15 de juny del 2012 a les instal·lacions annexes del Camp d'Esports del Lleida Esportiu. Aquesta fase està adreçada a jugadors federats de la província i de la franja de Ponent. La segona fase comptarà amb una selecció de 30 o 35 futbolistes nacionals i internacionals, sortits d'una selecció dels millors jugadors de les edicions anteriors disputades a Castelldefels. Les dates d'aquesta fase són del 18 al 22 de juny a les mateixes instal·lacions annexes.

L'organització de l'esdeveniment està "satisfeta amb la resposta tant a nivell nacional com internacional", com ha explicat Pablo García, gerent de Barnaball. El responsable de l'entitat barcelonina pot confirmar l'actual interès de 10 o 15 perfils d'alt nivell internacional amb possibilitats reals de ser d'interès per al Lleida Esportiu. García ha afegit que "en les altres edicions s'han interessat molts clubs pels jugadors que hi prenen part".

stats