MOTO3
Esports 01/06/2012

Louis Rossi li pren el millor temps dels lliures de divendres de Moto3 a Maverick Viñales

El francès marca un 1:52.624 en la segona sessió de lliures i encapçala la llista de temps del divendres al Circuit de Catalunya

N. García
1 min

MontmelóLouis Rossi ha aconseguit el millor temps de les dues sessions d'entrenaments lliures d'aquest divendres al Circuit de Catalunya. Tant en la primera sessió com en bona part de la segona el català Maverick Viñales ha estat el dominador de la taula de temps, però en els últims compassos de la segona tanda de lliures s'ha vist superat per Rossi.

Viñales ha tractat de millorar el seu temps en dos intents en els últims minuts, però no ha aconseguit un temps que li permetés col·locar-se primer. El tercer millor registre ha estat per a Sandro Cortese, mentre que darrere de l'alemany ha acabat el portuguès Miguel Oliveira.

Héctor Faubel ha aconseguit superar el seu temps de la primera sessió i s'ha situat setè, mentre que Salom, que al matí ha rodat poc, ha acabat novè. Qui no ha estat capaç de superar el registre del matí ha estat Àlex Rons, que ha acabat en la 17a posició. Àlex Márquez ha tancat la segona sessió de lliures darrere de Rins, mentre que Isaac Viñales ha estat 25è i Adrián Martín, 27è.

stats