BARÇA
Esports 14/02/2016

Luis Enrique: "Estem en un país on està més acceptada una puntada de peu que una filigrana."

L'asturià, satisfet pel joc dels seus jugadors durant la segona part

Roger Requena
2 min
Luis Enrique / FCB

BarcelonaLuis Enrique era un tècnic satisfet després del partit contra el seu anterior equip, el Celta. Del partit, l'asturià ha dit que "contra el Celta no hi ha ni partits fàcils ni accions tranquil·les". "Considero que hem fet una bona primera part, encara que hem estat poc precisos. Ens ha faltat una mica de finura als últims metres, però hem generat moltes situacions de superioritat. A la segona part hem seguit al mateix ritme, hem estat més espectaculars i efectius, i quan aquests jugadors arriben a situacions profitoses… tot i el que digui el resultat, ha estat un partit molt complicat, és una victòria que ens reforça i manté líders".

Sobre el penal de Messi i Suárez, Luis Enrique ha afirmat que "poder, es poden llançar, tots ho coneixem el penal de Cruyff. És una manera legal de tirar-lo. Com que generarà debat, diré que jo no m’atreviria a fer-ho perquè m’hagués entrebancat. Intentem celebrar-ho d’una manera festiva. És el que hi ha. No m’ha sorprès, ja sabia per on anaven els tirs".

L'entrenador però, ha defensat que "no crec que avui sigui una nit històrica. És molt bonica per nosaltres perquè hem guanyat a un gran equip. Històric serà quan guanyem títols, si és que en guanyem. El que hem de fer és gaudir del nostre equip, seguir jugant al futbol i millorar el nostre rendiment. Hem de demostrar que som millors jugant a futbol. Estem en un país on està més acceptada una puntada de peu que una filigrana. Seguirà passant, i ja sabem d’on ve". L'asturià ha afegit que "estic acostumat a veure’ls entrenar, on encara són millors. Veig coses que no creuria que es poden fer. Potser la tensió del que ens provocava el Celta fa que els entrenadors ho veiem diferent, però jo els he vist fer coses més difícils"

stats