BARÇA
Esports 14/07/2014

El Barça de Luis Enrique ja treballa després d'una jornada de revisions mèdiques

Bojan s'ha entrenat amb els seus companys malgrat no estar inicialment citat

Ara
1 min
La revisió mèdica de Ter Stegen

BarcelonaEl Barça de Luis Enrique ja treballa. L'equip blaugrana ha fet les tradicionals analítiques i proves mèdiques pròpies de cada inici de pretemporada. Hi han pres part onze jugadors del primer equip (Ter Stegen, Masip, Montoya, Bartra, Adriano, Sergi Roberto, Rafinha, Deulofeu, Afellay, Tello i Bojan) i tretze del filial (Patric, Ie, Bagnack, Diagne, Grimaldo, Samper, Halilovic, Munir, Sandro, Dani Nieto, Joan Roman, Dongou i Adama).

L’activitat s’ha portat a terme a la Ciutat Esportiva, a primera hora del matí. La plantilla blaugrana s’ha estrenat amb analítiques. Tot seguit, de forma esglaonada, s’han succeït una anàlisi biomecànica, un electrocardiograma, una ecografia, una prova d’esforç i una densitometria.

Cal recordar que els futbolistes que han disputat el Mundial al Brasil amb les seves seleccions durant l’estiu s’aniran incorporant progressivament a l’equip en el transcurs de la pretemporada.

A partir de dimarts, el cos tècnic encapçalat per Luis Enrique ha programat dobles sessions d’entrenament diàries, a les 9.30 i a les 18.30 h per evitar tant com sigui possible les franges de més calor.

Cal destacar la presència de Bojan, que no estava citat, ja que el Barça en negocia la sortida.

stats