Esports 28/09/2015

Luis Enrique: "El Barça-Bayer Leverkusen serà un partit clau per resoldre el grup"

Natalia Arroyo
1 min
Luis Enrique, en roda de premsa / LLUÍS GENÉ / AFP

Sant Joan DespíEl Bayer Leverkusen "és un equip molt intens, molt fort, que pressiona de meravella i que generarà molts problemes" al Barça aquest dimarts al Camp Nou. "Ens farà córrer". Així ho veu Luis Enrique, que avisa que el partit "és clau per resoldre el grup" però manté que el seu equip no canviarà sense Leo Messi. "Substituir-lo és impossible, però ja heu vist altres dies el Barça sense ell. Tenim altres jugadors, també amb molta qualitat", ha dit el tècnic.

L'asturià no amaga que es planteja ajustos en el sistema, però "com cada setmana", per buscar el millor de l'equip. "Les baixes són un estímul, però no demano un pas endavant a ningú, ara. Sempre el fan", ha dit sobre el que espera ara de Neymar o altres futbolistes.

No només per perdre a Vigo cal millorar. L'equip ha "revisat" tots els aspectes que encara s'han de polir. "Seguirem intentant fer-ho millor. Estem en una fase en què paguem car qualsevol error. Per això hem de ser previnguts". I de cara a demà, avisa que caldrà ser-ho molt.

stats