BARÇA
Esports 12/07/2014

És Luis Suárez el jugador més car que ha fitxat mai el Barça?

Segons la premsa anglesa, el Barça pagaria uns 94,3 milions, més del que va costar Neymar

Ara
1 min
Luis Suárez / LIVERPOOLFC.COM

BarcelonaSegons diferents mitjans anglesos, com la BBC, la xifra oficial del fitxatge de Luis Suárez per al Barça serà de 75 milions de lliures, és a dir, uns 94,3 milions d'euros. Si fos així, Suárez passaria a ser el fitxatge més car de la història del Barça, per davant de Neymar.

Ni el Barça ni el Liverpool han ofert les dades del fitxatge, però fonts del Barça afirmen que quan es faci la roda de presentació del jugador, el Barça comunicarà aquestes xifres, que, segons la premsa catalana, oscil·len entre els 80 i els 85 milions. Segons diferents fonts catalanes properes a les negociacions consultades per l'ARA, la xifra seria de 81 milions.

Malgrat que existeix certa confusió sobre el preu de Neymar, amb el contracte protagonitzant un cas judicial a l'Audiència Nacional, es creu que el brasiler va costar 90 milions d'euros. Fet que el converteix en el jugador més car que ha fitxat el Barça. Si Suárez ha costat 94,3 milions, però, ho podria superar.

La clàusula de rescissió del jugador era d'uns 100 milions d'euros. L'existència d'altres clàusules podria fer oscil·lar el preu amunt i avall.

stats