Futbol

El madridisme, indignat amb el final de partit a València: "No ens han deixat guanyar"

Bellingham va ser expulsat després de protestar que no es donés com a vàlid un gol madridista a l'últim segon

2 min
Vinicius i Bellingham, a València

BarcelonaTothom esperava que el partit entre el València i el Madrid seria calent, ja que suposava el retorn de Vinícius Júnior a Mestalla, on fa un any va patir insults racistes. I va ser un duel calent, en què el brasiler va marcar dos gols i es va encarar amb els aficionats locals. Ara, el que poca gent esperava és el final, en què el col·legiat Gil Manzano va afegir 7 minuts més de temps al partit i va xiular el final just quan el madridista Brahim feia una centrada al cor de l'àrea local. Bellingham va marcar de cap el que semblava el gol del triomf blanc. No va ser així, ja que la jugada ja no valia. L'anglès va ser expulsat per encarar-se amb el col·legiat dient-li que "It's a fucking goal", una frase que li va costar la vermella.

Gil Manzano va recollir a l'acta que va mostrar targeta vermella a Jude Bellingham una vegada conclòs el partit perquè s'hi havia dirigit "en actitud agressiva i amb crits", dient "és un fotut gol" en el seu idioma natal. "El jugador ha estat clar en allò que ha dit, òbviament s'ha acostat de manera vehement després del gol, com és normal després del que ha passat, però no ha estat un insult en absolut", va dir el tècnic Carlo Ancelotti, que va definir l'acció com una cosa "inèdita", que mai li havia passat. "L'àrbitre havia dit que era l'última jugada del partit, i no entenc per què triga a xiular després. Entenc el Reial Madrid, però l'àrbitre havia dit que era l'última. Ha estat tot el partit xiulant-ho tot", va dir el valencianista Hugo Duro.

Vinícius Júnior, que va celebrar amb un doblet al València a Mestalla el seu partit 250 amb la samarreta del Reial Madrid, va criticar l'actuació del col·legiat Gil Manzano amb paraules dures: "Un partit molt difícil, jugar fora de casa sempre és complicat, però després d'encaixar dos gols hem aconseguit empatar i al final no hem guanyat perquè no ens han deixat", va dir al Reial Madrid TV. Ell va ser el gran protagonista de l'empat, el tercer en les cinc últimes jornades del Reial Madrid, un resultat que obre opcions de retallar distàncies al Girona i el Barça. Va ser un duel ple d'emoció. Des de l'emotiu homenatge a les deu víctimes mortals per l'incendi a València fins al dolor compartit per tots els futbolistes per la greu lesió de Mouctar Diakhaby, que ja no podrà jugar fins a la temporada vinent.

stats