LIGA ENDESA
Esports 28/02/2015

Duel de cuers entre el Morabanc Andorra i el Bruixa d'Or Manresa

Ogilvy i Grigonis són baixa a l'equip català, que busca el seu primer triomf al Principat

Efe
2 min
Davis Bertans i Marius Grigonis lluiten per una pilota durant el Laboral Kutxa - La Bruixa d'Or Manresa / DAVID AGUILAR / EFE

BarcelonaLa Bruixa d'Or Manresa visita el Morabanc Andorra (21h), pista on mai ha aconseguit la victòria, encara que actualment els locals porten vuit derrotes consecutives a la lliga. El resultat del partit pot ser clau al final de la temporada, ja que s'enfronten els actuals cuers de la classificació i una victòria pot representar un punt d'inflexió molt important per al guanyador.

Els manresans visiten l'equip del Principat en un moment poc favorable per culpa de les lesions dels jugadors AJ Ogilvy i Marius Grigonis. Els catalans, de totes maneres, necessiten la victòria per agafar aire i intentar iniciar una dinàmica positiva que els permeti evitar arribar a les últimes jornades en una situació extrema.

A més, dels problemes físics, la Bruixa d'Or Manresa haurà de lluitar també contra l'estadística, ja que els manresans no ha guanyat a la pista de l'Andorra, on han jugat quatre partits. Dóna la casualitat que en aquesta quatre derrotes va jugar el manresà Joan Peñarroya, l'actual entrenador de l'Andorra. A més, per retorçar encara més l'estadística, de les quatre derrotes, tres van ser per una mateixa diferència de 8 punts i dos amb el mateix resultat 77-69.

Sens dubte serà un partit especial per a Peñarroya, que va desenvolupar pràcticament tota la seva carrera com a jugador a Manresa i que a la banqueta s'enfrontarà a un antic entrenador seu, Pedro Martínez.

L'equip que dirigeix Joan Peñarroya arriba al partit en el penúltim lloc i en zona de descens per primer cop, amb cinc victòries i setze derrotes, el mateix balanç que els manresans que són els cuers. El tècnic de l'Andorra podrà disposar de tots els seus efectius per a un partit en què les dues recents incorporacions, Bogadonovic i Stojanovski -només han jugat tres i dos partits respectivament- arriben ja perfectament integrats a l'equip després d'aprofitar l'aturada de la competició per la Copa del rei.

stats