DAKAR 2015
Esports 17/01/2015

Marc Coma: "Aquesta cinquena victòria diu molt de tots nosaltres"

El català diu que està molt content i orgullós i felicita els seus dos rivals, Barreda i Gonçalves, perquè ells "no han tingut aquest puntet de sort" que ell assegura que sí que ha tingut

Ara
1 min
Marc Coma celebra el triomf en el Dakar / JEAN-PAUL PELISSIER / REUTERS

BarcelonaMarc Coma ha aconseguit aquest dissabte el seu cinquè Dakar, el segon consecutiu. Només arribar al final de l'especial, el català ha assegurat que està "content i orgullós". "Ha estat un ral·li duríssim, com és habitual. Vam haver de refer-nos d'un problema en el segon dia, que això ens va fer anar una mica enrere en la classificació", ha relatat el pilot, que ha afegit: "A partir d'aquí vam haver de canviar una mica l'estratègia, vam haver d'empènyer i atacar des d'aquest moment per recuperar. Sabíem que les etapes marató serien clau i així ho han estat".

"Estic content amb l'equip que tenim i amb la gent que hi ha al voltant. Aquesta cinquena victòria diu molt de tots nosaltres", ha apuntat el català.

Sobre els rivals, Coma ha dit: "Joan [Barreda] i Paulo [Gonçalves] han posat les coses molt difícils. El nivell ha estat altíssim. Això també li dóna valor a la victòria. La gent es pensava que potser si no estava el Cyril [Despres] podia ser més fàcil per a mi. I no ho ha estat gens. Cal felicitar-los a ells també. No han tingut aquest puntet de sort que jo sí que he tingut. Crec que els dos poden guanyar el Dakar en un futur. Ara a gaudir molt d'aquest moment!".

stats