BÀSQUET
Esports 01/01/2019

Marc Gasol: "No asseguro res sobre el meu futur, només donar-ho tot a la pista"

El jugador dels Grizzlies, satisfet per aspirar a jugar el 'play-off'

Efe
2 min
Marc Gasol entrant a cistella durant el partit dels Grizzlies contra els Milwaukee Bucks

BarcelonaEl pivot català Marc Gasol ha parlat amb l'agència Efe després del primer partit de l'any del seu equip, els Memphis Grizzlies, i sobre el seu futur ha afirmat que "quedi el temps que quedi a Memphis" ho donarà tot. El mitjà dels germans Gasol, de 33 anys, té encara contracte en vigor amb els Grizzlies per dues temporades més, però és conscient que dins del món de la NBA tot pot canviar en qualsevol moment, per això mai es pot avançar la frase "Aquest serà el meu últim equip com a professional".

"El que sí que tinc molt clar és que en els pròxims mesos o anys vull donar al meu equip tot el que tinc. Això és una cosa de la qual estic ben segur, al final mai se sap el que pot passar en aquest esport".

Gasol se sent més il·lusionat que mai amb la nova reconstrucció que ha iniciat l'equip aquesta temporada i de la qual pensa que la seva filosofia principal és la de tornar a estar en el 'play-off'. "Tot això em fa sentir molt, molt bé", ha admès Gasol, que ha jugat sempre amb els Grizzlies des que va abandonar Europa. "Estic content perquè l'equip té de nou un objectiu de 'play-off' molt clar, encara que treballem en la química de l'equip i en la identitat, que sobretot, en atac, ens falta una mica, perquè la majoria de les peces són noves, però bo, content, i animat".

Sobre les seves estadístiques personals, Gasol ha dit que "això dels números" no sap "com funciona". "Tant me fa, el que més m'importa i em preocupa és guanyar partits i ajudar l'equip a estar aquí dalt; la resta és una cosa secundària. Es tracta d'un joc col·lectiu, i encara que els premis o mencions individuals estan bé, només valen quan guanyes", ha subratllat Gasol, que des del principi de la temporada ha aconseguit mitjanes de 16,1 punts, 8,6 rebots i 1,4 taps.

stats