Moto2
Esports 15/03/2011

Marc Márquez: "Si podem estar davant, bé; si no, no passa res"

El català campió del món és a les càbales dels seus rivals per guanyar el títol mundial de Moto2, fet al qual el pilot treu importància, ja que no és la seva "guerra"

Redacció
2 min
Marc Márquez, amb la seva nova moto.

BarcelonaEl pilot català Marc Márquez, campió del món dels 125 cc el 2010, ja és a les càbales dels seus rivals per guanyar el títol mundial de Moto2, un fet al qual el pilot treu importància, ja que no és la seva "guerra".

"Si em consideren favorit, això vol dir que estic treballant bé i que estic en la bona línia", ha comentat el pilot de Cervera (Segarra). Márquez ha assenyalat com a rivals, segons un comunicat del seu equip, Julián Simón, Andrea Iannone, Stefan Bradl, Yuki Takahashi, Scott Redding i Simone Corsi, que "són pilots que ja tenen experiència".

"Aquest hivern hem aconseguit progressar tot el que volíem, i crec que estic preparat per a la primera carrera", ha reconegut Márquez abans de partir cap a Qatar.

"Gaudeixo de la tranquil·litat d'haver fet la pretemporada bé i d'haver aconseguit tot el que volíem, progressant sempre, i crec que estic preparat per a la primera carrera, encara que segur que quan comenci la primera sí que estaré nerviós", ha admès el lleidatà.

"Potser no estic per lluitar per la victòria, perquè és el meu primer any, però donaré el cent per cent, ja que en carrera segur que les coses canvien respecte als entrenaments", ha reconegut Márquez.

Pel que fa a la seva ràpida adaptació a la categoria, Marc Márquez ha assenyalat que "segur" que l'ha ajudat molt la formació que ha rebut d'Emilio (Alzamora) tots aquests anys. "Des que vaig començar a treballar amb ell, amb 12 anys", ha recordat.

"Des del principi vam treballar molt, no només la traçada al circuit, sinó que en parar al taller em deia com havia d'explicar les meves sensacions a la moto, en què havia de fixar-me quan rodava a la pista", ha afegit.

Quant als canvis que ha hagut de fer en la seva forma de pilotatge, Márquez ha explicat que es necessita una adaptació al "fre motor", a més que és important "entendre la moto, interpretar què has de millorar per anar ràpid".

Quant a la introducció novament dels entrenaments lliures matinals de divendres, el català ha dit que per aquesta raó els entrenaments de dissabte "jugaran un paper important per intentar col·locar-se al més endavant possible en la formació de sortida, que a més serà de només tres pilots".

stats