PREMIS LAUREUS
Esports 14/04/2015

Marc Márquez i el Madrid, opten a guanyar els premis Laureus aquest dimecres

El pilot català és un dels favorits, juntament amb Hamilton i Djokovic, al premi a millor esportista de l'any, mentre que el conjunt blanc pot endur-se el del millor equip del 2014

Efe
1 min
Marc Márquez celebra al podi el triomf al GP de Qatar de MotoGP / KARIM JAAFAR / AFP

XangaiEl català Marc Márquez –bicampió mundial de MotoGP– el serbi Novak Djokovic –que va guanyar per segona vegada Wimbledon– i l'anglès Lewis Hamilton –bicampió del món de F-1– opten als Premis Laureus de l'Esport que es lliuren aquest dimecres a Xangai. La tenista nord-americana Serena Williams és la teòrica gran favorita al guardó femení.

El Reial Madrid, que va derrotar l'Atlètic en l'última final de la Champions, aconseguint, de la mà de l'italià Carlo Ancelotti, la 'Décima' Copa d'Europa, aspira al Premi al Millor Equip.

Al costat de Márquez, Hamilton i Djokovic (guanyador el 2012) aspiren al premi al Millor Esportista de l'Any –que el 2014 se'l va endur Sebastian Vettel– el francès Renaud Lavillenie, plusmarquista mundial perxa; el golfista nord-irlandès Rory McIlroy, número 1 del món; i el futbolista portuguès Cristiano Ronaldo, últim guanyador de la Pilota d'Or.

La principal oposició a Serena Williams, Premi Laureus a la millor esportista el 2003 i 2010, la representen, sobre el paper, dues esquiadores que van brillar l'any passat en els Jocs d'Hivern de Sotxi: la noruega Marit Bjoergen i l'eslovena Tina Maze.

stats