MOTOCICLISME
Esports 18/12/2014

Marc Márquez inaugura la nova seu del seu Fan Club a Cervera

El club de fans del pilot es trasllada a Els Comdals, on els aficionats s'hi apleguen per veure les curses en què el pilot té opcions de ser campió

Ara
1 min
Marc Márquez ha presentat la nova seu del Fan Club / TWITTER @OFCMarcMarquez

BarcelonaMarc Márquez ha inaugurat aquest dijous al matí la nova seu del seu Fan Club. El club de fans, que seguirà a Cervera, es trasllada des del restaurant Bona Teca fins a la masia de Els Comdals, on els aficionats s'hi apleguen per veure les curses en què en aquests últims anys el pilot ha tingut opcions de ser campió del món.

Acompanyat dels seus pares, Roser i Julià, del seu germà, Àlex i del seu tiet, Ramon (que també és el president del club de fans), Marc Márquez ha assegurat que "impressiona" com ha crescut el número de seguidors que té en pocs anys. "No té preu el suport dels seguidors. Al final, corres en representació d'ells, del teu equip i de ningú més. I els veus allà, que quan guanyes gaudeixen i ho celebren com jo... les cares de felicitat al final són el més important", ha explicat.

El Fan Club ha renovat també la seva imatge, amb un logotip on s'hi pot llegir "I am 93", el dorsal del pilot. "La idea de crear una seu em va agradar. Ho han fet molt bé i això donarà més vida al nostre poble, hi haurà un punt de concentració important per als seguidors", ha explicat el pilot.

stats