MOTO2
Esports 03/06/2012

Márquez, sobre l'incident amb Espargaró: “Espero que no em sancionin, em sorprendria molt”

El pilot de Cervera, tercer classificat a Moto2, explica que quan ha xocat amb Pol Espargaró, ell no l'havia vist i li demana disculpes al granollerí

N. García
2 min
Marc Márquez, a Montmeló

MontmelóMarc Márquez ha aconseguit pujar fins al tercer graó del podi a Montmeló en la que ha estat una cursa de Moto2 lluitada fins al final. "Hem fet un bon treball. Estava molt còmode darrere de Iannone, però he comès una errada a la zona de l'Estadi quan m'havia superat Luthi i en aquell mateix revolt m'he tocat amb el Pol. Li vull demanar disculpes perquè ni l'he vist ni sabia que havia caigut, m'he adonat al final i només espero que no s'hagi fet mal", ha dit Márquez.

I és que els dos catalans s'han tocat a tres voltes pel final i el petit dels Espargaró ha anat al terra. "No he vist la repetició per televisió. He comès l'errada i tornava a la traçada que feia sempre i he notat un toc pel darrere. No l'havia vist, no porto retrovisors a la moto", ha comentat el de Cervera.

Tot i això, els comissaris estan investigant l'acció entre els dos catalans. "Crec que les imatges ho diuen tot, jo estava al davant i és ell qui ve pel darrere. No he vist res, no puc dir res. Espero que no em sancionin, em sorprendria molt", ha destacat Márquez.

El pilot de Cervera ha intentat explicar com ha viscut l'incident: "No sabia on era en Pol. Normalment en aquests casos qui talla una mica és qui ve pel darrere, perquè sap on és l'altre pilot. Jo sabia que en Pol anava quart, però com que anava fent una mica la goma, no sabia si estava a prop o lluny... jo he fet la meva traçada i quan m'he tocat amb ell, jo gairebé em caic".

A partir d'aquí i després d'un segon ensurt, Márquez ha canviat el xip i s'ha conformat amb la tercera posició: "Val més 16 punts que res".

stats