MOTOCICLISME - MOTOGP
Esports 11/10/2014

Marc Márquez intentarà proclamar-se campió sortint des de la segona fila de la graella

El millor temps ha estat per a Dovizioso. A la primera fila l'acompanyaran Rossi i Pedrosa, que ha caigut en els últims compassos de la sessió d'entrenaments oficials

Nuria García
1 min
Marc Márquez, en acció al circuit de Motegi / KIMIMASA MAYAMA / EFE

BarcelonaMarc Márquez té aquest diumenge (07.00 h / Movistar) al Gran Premi del Japó la primera oportunitat per proclamar-se campió del món de MotoGP per segona vegada consecutiva. El català tractarà d'assegurar-se matemàticament el títol sortint des de la segona fila de la graella, ja que aquest dissabte ha acabat quart la sessió d'entrenaments oficials.

El de Cervera ha estat durant tots els entrenaments ocupant posicions endarrerides de la graella, ja que abans d'entrar a boxs per canviar els pneumàtics era setè. En el tram final de la sessió ha millorat i, tot i que ha arribat a encapçalar la taula de temps, s'ha vist superat per tres pilots: Andrea Dovizioso, Valentino Rossi i Dani Pedrosa. Dovizioso, amb la Ducati, ha aconseguit el millor temps de la sessió, si bé ha dominat durant gairebé tots els entrenaments oficials.

Així, aquest diumenge Márquez tindrà al davant a la graella dos dels seus rivals en la lluita pel títol: Rossi i Pedrosa. El de Castellar del Vallès ha patit una caiguda sense conseqüències en els últims compassos de l'entrenament quan intentava millorar el seu temps.

Jorge Lorenzo, per la seva banda, ha estat cinquè, mentre que Pol Espargaró arrencarà setè i el seu germà Aleix ho farà des de l'onzena posició.

stats