MOTOCICLISME
Esports 02/12/2014

Marc Márquez: "L'objectiu de l'Àlex a Moto2 no és lluitar pel títol"

El pilot de Cervera ha valorat també les proves que ha fet amb la nova moto de cara a la temporada que ve

Efe
2 min
Marc i Àlex Márquez, en un acte promocional a Madrid / JUANJO MARTÍN / EFE

MadridEl doble campió del món de MotoGP Marc Márquez (Repsol Honda RC 213 V) ha complert amb una sèrie de compromisos amb els seus patrocinadors personals a Madrid, sense que això li hagi tret temps per xerrar de múltiples assumptes, especialment del títol de Moto3 de el seu germà Àlex.

"L'Àlex ja té un nom, ja no és el germà de Marc Márquez, és el campió del món de Moto3, però encara té un llarg camí per endavant per arribar a MotoGP com molts parlen, s'ha de guanyar el seu pas a la categoria reina i per això jo crec que almenys ha de créixer com a pilot durant un parell d'anys a Moto2", ha assegurat Marc Márquez a EFE.

"Està clar que tot ajuda, que el teu germà ja sigui pilot ajuda, entrenes junt, vas amb la mateixa filosofia", ha indicat del seu germà el pilot de Cervera. "Segueix tot igual, els dos junts sempre, de moment estem en categories diferents", diu Márquez amb un gran somriure quan s'ha referit al seu germà. "Serà sempre igual, ja que al final som germans i quan guanyo jo guanya ell i quan guanya ell guanyo jo, així que al final serà important mantenir el mateix estil", ha assenyalat.

"El seu objectiu per a la temporada és un altre, no és lluitar pel títol", ha dit sobre els reptes de cara el nou curs. "No cal posar més pressió de la que té ja, jo crec que al final en Moto2 ha d'estar un mínim de dos anys o tres, doncs curteix molt i t'ensenya que a MotoGP cal passar-hi preparat física i mentalment", ha afegit.

El pilot de Cervera també s'ha referit a les proves que ha fet amb la seva nova moto. A València es va poder apreciar que la nova moto corria molt, encara que Marc Márquez li ha restat importància. "Corria bé, al final corria dos o tres quilòmetres per hora més de punta però d'acceleració era una mica el mateix, que és on nosaltres potser perdem més, si que el caràcter de la moto ara és més ràpid, però no massa, perquè nosaltres sempre volem més... ", ha dit el campió del món de MotoGP amb un gran somriure.

El principal inconvenient de la moto nova és de potència. "No ens acaba d'agradar, fa la moto molt nerviosa i Pedrosa crec que també va fer la mateixa valoració, però a mi no em va acabar d'agradar, encara que amb l'electrònica i tot això es pot millorar", ha sentenciat.

stats