MOTOCICLISME
Esports 13/10/2014

Les 10 millors definicions de Marc Márquez a la premsa

El pilot de Cervera centra les informacions esportives d'aquest dilluns

Ara
1 min
Rossi i Lorenzo ruixen amb cava Marc Márquez al podi de Motegi/ FE/EPA/KIMIMASA MAYAMA

Barcelona1. "A Marc Márquez l'hauria de fitxar el Barça. No estaria malament que alguns futbolistes prenguessin nota del comportament de Márquez als circuits i també fora", diu el director de l''Sport', Joan Vehils.

2. "El nostre quart mosqueter, juntament amb Alonso, Gasol i Nadal", sentencia Juan Mora a l''As'.

3. "Márquez ha après dels seus erros i que el circ de les motos és un negoci seriós", explica Josep Maria Artells a 'Mundo Deportivo'.

4. "Márquez havia superat una altra mala sortida, havia humiliat Pedrosa, havia resistit l'envestida de Lorenzo, havia fulminat el mestre", narra Emilio Pérez de Rozas a 'El Periódico'.

5. "El seu estil ja no crida l'atenció, ha establert càtedra", diu Nadia Tronchoni a 'El País'.

6. "Semblava que una vegada prejubilada la màgia del gran Valentino Rossi es trigarien molts anys a trobar un digne successor a la seva altura", explica Toni López a 'La Vanguardia'.

7. "Aquest noi ha aconseguit normalitzar un món que se n'havia anat de mare amb la insana competència entre Lorenzo i Pedrosa", explica Lucas Haurie a 'La Razón'.

8. "Al cap de Márquez alguna cosa va fer clic i va canviar el xip. Ja no calia arriscar, ja no calia demostrar res", narra Nuria García a l'ARA.

9. "Cap, absolutament cap pilot dels que algun dia van disputar o han disputat una cursa del Mundial li aguanta la comparació arribats a aquest punt", diu Jordi Pla a 'L'Esportiu'.

10. "Encara queda lluny Rossi, amb set triomfs a la categoria reina i nou en total, però per primera vegada l'italià pot mirar cap a l'horitzó com arriba un huracà provinent de Cervera", diu Miguel Ángel García a 'Marca'.

stats