Esports 10/04/2016

El Mataró s'endú la Copa de la Reina de waterpolo

El CN Sabadell s'ha quedat sense sumar el seu novè títol consecutiu

A.l.

BarcelonaLa Sirena CN Mataró s'ha imposat a la final de la Copa de la Reina, superant l'Astralpool CN Sabadell per 7 a 9. És el primer títol per a les mataronines, que han trencat la ratxa de vuit triomfs consecutius de les locals en aquesta competició.

Laura López ha obert el marcador per part del Mataró, en un inici de partit amb superioritat dels atacs sobre les defenses. Tot i que el gol de López –que ha acabat amb tres gols– ha estat respost immediatament per O'Donnell, les jugadores de Florin Bonca han aconseguit anar-se'n 3 a 2 al final del primer període, una distància que han ampliat fins al 8 a 3 uns minuts més tard. Tenien el control absolut del partit, malgrat que abans d'acabar el segon quart les sabadellenques han retallat distàncies amb un gol de Judith Forca, i al tercer període han posat més emoció al duel amb un parcial de 0 a 2 que significava el 8 a 6.

Anni Espar ha fallat un penal que hauria ajustat encara més el marcador, i La Sirena CN Mataró ha sabut aguantar les últimes envestides de les locals, empeses pel públic de la piscina Carles Ibars.