Fórmula 1
Esports 29/01/2015

McLaren presenta el MP4-30

L'escuderia britànica ha donat a conèixer el cotxe que pilotaran l'asturià Fernando Alonso i l'anglès Jenson Button la pròxima temporada

Efe
1 min
El MP4-30 de McLaren / McLAREN

LondresL'escuderia britànica McLaren ha presentat aquest dijous el MP4-30, el bòlid que pilotaran l'asturià Fernando Alonso i l'anglès Jenson Button la pròxima temporada. En el disseny, que evoca els cotxes que van pilotar Ayrton Senna i Alain Prost en les seves èpiques batalles a finals de la dècada dels vuitanta, destaquen els colors vermell i gris fosc, sense espai per al blanc, com s'havia rumorejat en les últimes setmanes.

"Em sento orgullós de ser part d'una escuderia amb tanta història en la Fórmula 1. El meu objectiu és escriure un capítol més en la relació McLaren-Honda", ha dit Fernando Alonso, pilot titular de les "fletxes platejades" per a aquesta temporada. "Estic tan motivat com quan vaig pujar a un Fórmula 1 per primera vegada. Mai m'he sentit tan preparat com ara per a una nova temporada", ha afegit el bicampió del món.

L'escuderia britànica va finalitzar el passat curs en cinquena posició del Mundial de constructors, amb 181 punts, a 520 de Mercedes.

stats