WATERPOLO
Esports 29/09/2012

El CN Sabadell i l'Atlètic Barceloneta se citen a la Supercopa d'Espanya

La piscina Carles Ibars de Sabadell acull aquest diumenge (12h) el primer torneig oficial de la temporada de waterpolo masculí.

Ara
1 min
Felipe Perrone, jugador de l'Atlètic Barceloneta / CNAB

BarcelonaEl campió de la Lliga Nacional de Divisió d'Honor masculina, el CN Atlètic-Barcelona, visita aquest diumenge 12h la piscina del campió de la Copa del Rei, el CN Sabadell. Tots dos equips s'han renovat molt pel que fa la temporada passada i estan disposats a oferir un gran espectacle. El Sabadell ha aconseguit dues Supercopes i el Barceloneta ja en té 9.

Els dos puntals del waterpolo actual, el Sabadell i el Barcelona, viuran aquest diumenge el primer partit oficial de la temporada. Després de disputar la Copa Catalunya, que es va endur el conjunt mariner per 6-4, els de Gaby Hernández voldran colpejar a la Supercopa.

Tots dos equips han canviat molt. El Sabadell tan sols manté sis jugadors de la temporada passada i ha incorporat a Trbojevic, Xavi Vallés, José Rodríguez, Piralkov i Pere Estrany. El Barceloneta, en canvi, no s'ha reforçat tant i ha incorporat Felipe Perrone, Sziranyi, Marc Minguell i Sergi Cabanas.

stats