Publicitat
Publicitat

Ciclisme

Suport unànime, des d'Espanya, a Contador

El ciclista espanyol Alberto Contador rep ànims de diferents dirigents i organismes espanyols que deixen clar, però, el seu respecte per la decisió del tribunal

El secretari general del PSOE, Alfredo Pérez Rubalcaba: "Donaré dues respostes : la institucional , que és de respecte als tribunals , i després l'opinió de l'aficionat a l'esport , i em sento molt trist ".

El Consell Superior d'Esports: " Manifestem el nostre màxim respecte a la decisió del Tribunal Arbitral de l'Esport , com més alta instància de la justícia esportiva universal, i volem mostrar el nostre suport a la independència del seu treball " . " Reiterem que l'impuls donat a la lluita contra el dopatge és imprescindible per defensar el joc net , una postura que beneficia tots els nostres esportistes . Per això , continuem treballant en aquesta direcció , amb l'adaptació de la nostra legislació contra el dopatge a les novetats introduïdes per l'última versió del Codi Mundial . Un compromís que les autoritats esportives compliran en el mínim termini possible "

Esperanza Aguirre i Ignacio González, des del govern madrileny: "Amb el màxim respecte a la sentència emesa avui pel TAS , els madrilenys estem al costat de Contador i només desitgem que Alberto afronti el futur amb la força que el caracteritza i segueixi competint i demostrant la seva vàlua en aquest exigent esport". 

Mascherano, el jugador argentí del Barça: " No ha de ser fàcil que et prohibeixin fer el  més vols fer , en aquest cas el ciclisme" .

Històries de superació esportiva

Més continguts de

Històries de superació esportiva
PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT